Lediga bostäder

Vi har närmare 24 000 bostäder i Göteborg, Malmö, Stockholm samt Uppsala, Lomma, Landskrona och Lund. Uthyrningen av lediga lägenheter ser olika ut på våra olika orter.

 

Vill du veta mer om en lägenhet, klicka på objektet. Där finns även en knapp för att anmäla ditt intresse av den lediga lägenheten.

Du behöver ha en registrerad sökandeprofil för att kunna söka de lediga lägenheterna. Är du redan hyresgäst hos oss och vill söka en ledig lägenhet loggar du in som vanligt och kompletterar dina kontaktuppgifter, för att sedan kunna söka den aktuella lägenheten.

Välkommen med din ansökan!

Har du haft en sökandeprofil hos oss innan den 6 december 2017 behöver du omregistrera en ny sökandeprofil då vi bytt system.

Här kan du även läsa mer om vår uthyrningspolicy. 

 

Spara filter som bevakningPilåkersgatan 3 B

3 rum och kök

30414-10212

Trevlig trea med balkong. Genomgående hörnlägenhet med tvättstuga i angränsande fastighet, Pilåkersgatan 1. Tillhörande förråd finner man på vinden.

Stena Fastigheter utför en kreditupplysning på dig och eventuell medsökande. Stena Fastigheter godkänner inga betalningsanmärkningar oavsett vad anmärkning avser, denna kontroll görs i samband med erbjudande om visning.

Boyta
66 m2
Hyra
6697
Våning
3 av 3
Antal rum
3
Ledig fr.o.m.
2018-10-09
Postadress
Pilåkersgatan 3 B
261 41
LANDSKRONA