Lediga lokaler för morgondagens moderna arbetsplatser

Vi har nästan en halv miljon kvadratmeter lokalyta i Sveriges mest expansiva regioner. Vi har kreativa lösningar för varje kund och varje affärslokal eller kontorslokal. Vi kan hjälpa dig med smarta lösningar eller erbjuda helt nya alternativ när dina behov av att hyra lokal ändras, oavsett om det gäller affärslokaler eller kontorslokaler.

Vi bryr oss om våra kunder och det är viktigt för oss du och din verksamhet får de bästa förutsättningarna i just din lokal. Vi tänker mer långsiktigt och värdesätter relationer. Därför erbjuder vi ändamålsenliga lokaler både inom affärslokaler och kontorslokaler. Tveka inte att ta kontakt med oss.

Stabil och långsiktig ägare

Vi är ett familjeföretag och det märks. Goda relationer ska vårdas, det är viktigt. Vi har ambitioner och det är en förutsättning för att kunna vara en stabil och långsiktig ägare. Vi vill vara med och påverka utvecklingen framåt. Vi har kompetent servicepersonal, hög tillgänglighet och ett innovativt miljötänk som viktiga delar i vårt erbjudande.

Vi nöjer oss inte med att vara en bra fastighetsägare. Det räcker inte. Vi vill mer. Vår målsättning är att vara det fastighetsbolag som har flest nöjda kunder.

Var vill du hyra en lokal med rätt förutsättningar?

Stockholm

Göteborg

Malmö