Bostad - 30416-16232

Ringvägen 12 N

2 rum och kök

Main image

Beskrivning

Genomgående fin marklägenhet på 78 kvm med trevlig uteplats på framsidan och baksidan. Härlig öppen planslösning med en stor klädkammare i anslutning till sovrummet. Gemensam tvättstuga samt tillhörande förråd finns på markplan.
Superfin lägenhet i mitten av Sandvången!

Barnvänligt område med nära till skolor och kommunikation.
Vid uthyrning gällande parkering eller garage så kontaktar man Xpert parkering.

För samtliga nya avtal så skrivs en bilaga på om rökfritt boende. Rökförbudet gäller den enskilda lägenheten, på balkong/uteplats samt i gemensamma utrymmen. Rökning får heller inte ske i nära anslutning till fastighetens entré.

Denna fastighet är utrustad med IMD, Individuell Mätning och Debitering.
Kall- och varmvatten debiteras separat för varje lägenhet och inkluderas inte i hyran.

Stena Fastigheter utför en kreditupplysning på dig och eventuella medsökande. Stena Fastigheter godkänner inga betalningsanmärkningar oavsett vad anmärkning avser, denna kontroll görs i samband med erbjudande om visning.

Sandvången ligger i Landskronas norra delar. På Sandvången finns gott om generösa park- och grönytor mellan husen och området är av många Landskronabor ansett som en idyll. Här finns lägenheter som passar alla typer av boende. Radhus med liten täppa, höghus med underbar utsikt över hela Landskrona och traditionella 2- och 3-våningshus. Det finns 77 enrumslägenheter, 527 tvåor, 198 treor, 20 fyror och 2 femmor. I området finns även 106 garageplatser och 287 p-platser för uthyrning. Internetanslutning via Landskrona Energi öppna stadsnät. Analogt TV-utbud. Förråd finns. Barnvänlig gård. Varm- & kallvatten ingår inte i hyran.

Boyta
78,0 m2
Hyra
9 108 Kr
Postadress
Ringvägen 12 N
261 41
LANDSKRONA
Ledig fr.o.m.
2019-12-01
Anmäl senast
2019-10-15

Ytterligare information

Våning
1
Antal rum
2
Hiss
Nej
Uteplats
Ja
Balkong
<ingen>
Hygienutrymme
Dusch
Hyresid
30416-16232