Bostad - 30400-10717

Pilängsrundeln 7 C

2 rum och kök

Main image

Beskrivning

Här finns möjlighet att få flytta in i lägenhet som är helrenoverad till modern standard enligt Stenas Plusstandard koncept!

Superfin tvåa på 63,3 kvm. Genomgående lägenhet på tredje våningen med stor inglasad balkong i söderläge. Här finns gott om förvaring i form av garderober och ett litet extra "förråd" i lägenheten. Tillhörande förråd och gemensam tvättstuga finns i källaren.

Barnvänligt område med nära till skolor och kommunikation.
Vid uthyrning gällande parkering eller garage så kontaktar man Xpert parkering.


I bilderna ovan ses exempel som är tagna i andra Plusstandard lägenheter.
Avvikelser kan förekomma.

Hyran är preliminär då den inte är färdigförhandlad med Hyresgästföreningen. Hyran blir dock inte högre än vad som är angivit i annonsen.

Hyran avser 2019 års hyresnivå.

Se bifogad ritning om vad som ingår för just denna lägenhet.
Lägenheten hyrs ut på ritning (då renovering är pågående).

Stena Fastigheter utvecklar kontinuerligt våra bostadsområden. Vi vill tillgodose marknaden med trygga och bra bostäder där människor trivs och vill bo kvar. Vi vill också möta efterfrågan på lägenheter med modern standard, även i hus som inte är nybyggda. Det har vi löst genom att omvandla lägenheter som blir lediga till vår Plusstandard – en renoverarad lägenhet med nytt kök, nytt helkaklat badrum och parkettgolv i alla rum. Utvecklingen att dessa lägenheter innebär att renoveringsarbete förekommer i husen med en intervall som inte kan förutspås.

För samtliga nya avtal så skrivs en bilaga på om rökfritt boende. Rökförbudet gäller den enskilda lägenheten, på balkong/uteplats samt i gemensamma utrymmen. Rökning får heller inte ske i nära anslutning till fastighetens entré.

Denna fastighet är utrustad med IMD, Individuell Mätning och Debitering.
Kall- och varmvatten debiteras separat för varje lägenhet och inkluderas inte i hyran.

Stena Fastigheter utför en kreditupplysning på dig och eventuell medsökande. Stena Fastigheter godkänner inga betalningsanmärkningar oavsett vad anmärkning avser, denna kontroll görs i samband med erbjudande om visning.

Pilängen är ett familjevänligt område i Landskronas norra delar. Området består av tre våningshus utan hiss, med kringbyggda och natursköna gårdar som är byggda 1967. Lägenheterna på första våningen har omtyckta uteplatser. Här finns 11 enrumslägenheter, 63 tvåor, 260 treor, 50 fyror och 17 femmor. Det finns goda kommunikations möjligheter. På Pilängen har vi individuell varm- och kallvatten debitering. Internetanslutning via Landskrona Energi öppna stadsnät. Analogt TV-utbud. Tvättstuga finns på källarplan. Källarförråd finns. Barnvänlig gård.

Boyta
63,3 m2
Hyra
7 395 Kr
Postadress
Pilängsrundeln 7 C
261 42
Landskrona
Ledig fr.o.m.
2020-04-01
Anmäl senast
2020-03-02

Ytterligare information

Våning
3 av 3
Antal rum
2
Hiss
Nej
Uteplats
Nej
Balkong
Inglasad
Balkongläge
Söder
Hygienutrymme
Dusch
Hyresid
30400-10717