Lediga bilplatser

Här kan du se vilka lediga bilplatser vi har just nu.

Genom att registrera dig hos oss får du möjlighet att söka de bilplatser som publiceras på vår webbsida. Vill du veta mer, klicka på objektet. Där finns även en knapp för att anmäla ditt intresse av den lediga bilplatsen.

Du behöver ha en registrerad sökandeprofil för att kunna söka en ledig bilplats. Är du redan hyresgäst hos oss loggar du in som vanligt och kompletterar dina kontaktuppgifter, för att sedan kunna söka den aktuella bilplatsen. Har du ingen profil hos oss kan du skapa en profil här.

Välkommen med din ansökan!

Här kan du även läsa mer om vår uthyrningspolicy.

 

Spara filter som bevakningRåbyvägen 49

Garage

Visa detaljerad information
30701-050146

Denna annons avser en garageplats i ett kallgarage på Kvarngärdet. . Vid fler intressenter är kötiden lika med boendetiden i nuvarande bostadslägenhet. Förtur ges till hyresgäster som inte har någon bilplats. Du får hyra max två bilplatser. Du får inte hyra en bilplats om du har skulder till Stena, inte har betalat din hyra i tid eller om ditt kontrakt är uppsagt. Efter att tiden för intresseanmälan tagit slu

Yta
0,0 m2
Hyra
618 Kr
Anmäl senast
Postadress
Råbyvägen 49
754 22
UPPSALA

Seminariegatan 13

P-plats

Visa detaljerad information
40940-01187

Luthagen i Uppsala är en stadsdel med gång- och cykelavstånd in till centrala Uppsala. Busslinje 1 och 10 går i direkt närhet på Fyrisvallsgatan. I Luthagen finns mataffärer, butiker, restauranger, caféer, vårdcentral samt annan närservice. Flera stadsparker och grönytor inbjuder till lek, rekreation och avkoppling. Direkt närhet till promenadstråk längs Fyrisån.

Yta
0,0 m2
Hyra
411 Kr
Anmäl senast
Postadress
Seminariegatan 13
752 28
UPPSALA